Narava zdravi s hrano

Narava zdravi s hrano - Polona Kresal Bizaj | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Polona Kresal Bizaj
DIMENZIJA
11,44 MB
IME DATOTEKE
Narava zdravi s hrano.pdf
ISBN
8168402111421

OPIS

Motnje v delovanju trebušnih organov so začetek številnih bolezni, ki jih moderna medicina ne povezuje s prehrano. Pa vendar jih lahko odpravimo ali vsaj bistveno omilimo s prehrano, ki te organe razbremeni in poživi. Prav z izbiro prave hrane bomo po najbolj naravni poti pomagali ohraniti svoje zdravje. Knjiga »Narava zdravi s hrano« nas strokovno, vendar v vsem razumljivem jeziku uči, kako si bomo z izbiro prave hrane olajšali življenje in pomagali povrniti zdravje. V njej avtorica predstavlja dieto, ki je nastala v Sloveniji. Oblikoval jo je mag. Petar Papuga, dr. med., v njej je upošteval stara znanja in dognanja sodobnih nutricistov. To je nova kuharica z zdravo hrano za tiste,ki bi radi z zdravo prehrano uredili svojo prebavo in telesno težo,ki so zboleli za boleznimi neznanega ali delno pojasnjenega izvora,za bolnike z multiplo sklerozo,za gostince, ki bi radi ponudili svojim obiskovalcem zdravilen obrok. Knjiga prinaša več kot 160 receptov za pripravo okusnih zdravih obrokov z uporabo živil, ki jih kupimo v domači trgovini. Desetina knjige je namenjene predvsem bolnikom z multiplo sklerozo.Zbranim podatkom o tej bolezni in učinkih prehrane na njen potek je dodano poglavje o oljih. Sledi predlog, kako vsak bolnik oblikuje svojo dieto, in zapis avtorice knjige o sedmih letih življenja z dieto in multiplo sklerozo. Veliko večino živil, ki so uporabljena v predlaganih jedeh, najdemo v vsaki trgovini z živili.Knjiga ponuja tudi pregled tržnic z zdravo hrano v Sloveniji.

V uvodnem delu so povzeta priporočila, lahkega vegetarijanskega prehranjevanja, ki so bila bolj obsežno predstavljena v knjigi Narava zdravi s hrano. V novi knjigi avtorice Knjiga Narava zdravi s hrano 2 je namenjena vsem, ki se sprašujejo, kako kuhati zdravo, saj je zbirka receptov s hladno stiskanim oljem in veliko zelenjave.

Izkoristite moč povezovanja. v vaŠem klubu narava zdravi, kjer se lahko prijaviŠ, ne piŠe, da se lahko tudi odjaviŠ iz kluba narava zdravi !!!! to ni poŠteno. ne dobivam nobenih novic na g .

POVEZANE KNJIGE