Napoleonove piramide

Napoleonove piramide - William Dietrich | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
William Dietrich
DIMENZIJA
9,43 MB
IME DATOTEKE
Napoleonove piramide.pdf
ISBN
5384487937470

OPIS

Veličastna avantura, prestreljena z zgodovino in vrhunskim zapletom, izpod peresa Pulitzerjevega nagrajenca.Revolucionarna Francija, leto 1798. Ameriški avanturist Ethan Gage, kockar, ostrostrelec in učenec pokojnega Benjamina Franklina, si neke noči priigra skrivnosten medaljon. Že čez nekaj ur mu podtaknejo umor prostitutke, zato pobegne in se pridruži Napoleonovim četam na pohodu proti Egiptu.Med 167 člansko skupino znanstvenikov in inženirjev, ki spremljajo vojsko, ga sprejmejo zavoljo njegovega obeska, poznavanja električne energije in obljube, da bo pomagal razrešiti skrivnost velikih piramid. Čeprav se podaja v vojno, mu sledijo sovražniki, ki se želijo za vsako ceno dokopati do medaljona in moči, ki jo ta obljublja.»Odlično! Dietrich všečnega junaka obkroži z zasedbo prepričljivih zgodovinskih likov. Napete bitke, pomanjkljivo oblečene gospodične, matematične uganke, skrivnosti faraonov, drzni podvigi in dihjemajoči pobegi se seštejejo v neprekosljivo pustolovšcino. Bralci bodo vriskali od navdušenja!«Publisher\\'s Weekly»Za bralce, ki so jim zgodovinske knjige dolgočasne, je Dietrich iznašel pravi recept.«Seattle Times»Neodložljiv zgodovinski roman, ki prekipeva od akcije, pustolovščin in strasti.«Booklist

27,95 ... Napoleonove piramide (Napoleon's Pyramids) knjiga avtorja/ice William Dietrich. Dobiš jo na Book Depository.

Pravilna štiristrana piramida ima osnovni rob dolžine 2,5 dm, njen stranski rob pa je 3-krat daljši. Izračunajte kot med osnovno in stransko ploskvijo, med osnovnim in stranskim robom, stranskim robom in osnovno ploskvijo ter prostornino te piramide. (Napoleonove piramide, Desiree, Napoleon na Jadranu, Vojna 1812, Napoleonove vojne, Z Aleksandrom, Napoleonom in Picassom…) - FBI je ustanovil daljni potomec Napoleona - Charles Bonaparte Ilirske province (učb.

POVEZANE KNJIGE