Najvplivnejši slikarji sveta in umetniki, ki so ustvarjali po njihovem navdihu

Najvplivnejši slikarji sveta in umetniki, ki so ustvarjali po njihovem navdihu - Eric Denker, David Gariff, Dennis P. Weller | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Eric Denker, David Gariff, Dennis P. Weller
Najvplivnejši slikarji sveta in umetniki, ki so ustvarjali po njihovem navdihu.pdf

Slovensko slikarstvo zastopata med drugim Marij ... Znameniti Krik norveškega ekspresionista Edvarda Muncha so leta 2005 ukradli iz muzeja v Oslu, leto pozneje pa ga je policija našla. Rop velja za eno najdrznejših tatvin umetnosti v novejši zgodovini - tatova sta namreč kar sredi dneva vstopila v Munchov muzej, ki je bil takrat odprt, in pred očmi obiskovalcev odnesla dve platni ... Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja.

- Ljubljana : Tehniška založba Slovenije, cop. 2009.