Mala šola muharjenja (in drugi napotki) ter kratke zgodbe (in ribji katekizem)

Mala šola muharjenja (in drugi napotki) ter kratke zgodbe (in ribji katekizem) - Andrej Lupinc | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Lupinc
DIMENZIJA
9,40 MB
IME DATOTEKE
Mala šola muharjenja (in drugi napotki) ter kratke zgodbe (in ribji katekizem).pdf
ISBN
3418190172068

OPIS

Bili smo v Živalskem vrtu, kjer sem bil prvič, pa tudi moja lastnica že dolgo časa ni bila tam, bilo je ... Mala Nozdra, otok Kaprije - Večerja v G8: Mala Nozdra je zaliv na SE strani Kaprij in ima kar dve lepi restavraciji - Matteo in G8 in precej boj. Nekatere so od ene, nekatere pa od druge restavracije, vsaka pa ima tudi pomol z muringi.Zaliv je dokaj globok, zato se lahko sidramo tudi povsem na koncu zaliva.Mi smo šli kar na ponton restavracije G8 (tista bolj noter) in si privoščili eno ... Diskusija na temo Mala,Velika in Zadnja Mojstrovka.

Osrednjo nit so že resda imele muhe, a ne umetne in ne prave, marveč človeške. Mala šola muharjenja (in drugi napotki) ter kratke zgodbe (in ribji katekizem) / Andrej Lupinc, CZ 2009 Užitek je brati pričevanje strastnega človeka. In ta debeli špeh, poln krajših, daljših zgodb in celo pesmic, je ena sama oda muharjenju. Lupinc, Andrej: Mala šola muharjenja (in drugi napotki) ter kratke zgodbe (In ribji katekizem) (Cankarjeva založba) Literarni prvenec snemalca in direktorja fotografije, avtorja video in dokumentarnih filmov, v katerem se humoristično napisane kratke zgodbe vrtijo okoli ribolova, širše pa se ljudsko modrujoče nanašajo na različne ... Mala šola muharjenja (in drugi napotki) ter kratke zgodbe (in ribji katekizem) 5.00 € Andrej Morovič Potapljači 5.00 € Andrej Predin Na zeleno vejo 6.00 € Anica Zidar Pridi k tolmunu 5.00 € Anton Ingolič Pretrgana naveza 6.00 € Anton Martin Slomšek Črni maček in druge zgodbe 3.00 € Avgust Demšar Evropa 5.00 € Avgust ... vsak drugi četrtek ob 16:00 (3 šolske ure) Vedno več muharjev z veseljem in ponosom pove, da muharjenje ni le šport, zabava, ribji piknik, ampak način življenja.

POVEZANE KNJIGE