Grški otoki

Grški otoki Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
4,27 MB
IME DATOTEKE
Grški otoki.pdf
ISBN
4363503903296

OPIS

Pa tudi vegetacija je edinstvena - bunjo rastje, agrumi, v notranjosti otoka številne reke, slapovi ipd, na obali pa tudi palme, skratka čudovito. Je pa tudi dosti znameitosti za pogledat, še iz antičnih časov, Itaka (saj veš Odisej) ipd.

So namreč kraj, kjer se naše telo in duša združita v eno prav na sončnih plažah, ki jih oblivata egejsko in jonsko morje.Lepota, ki jo premorejo grški otoki pa se odraža tudi v prelepih pravljičnih belo modrih vasicah, ki skupaj z ribiškimi ladjicami krasijo zalive. Grški otoki Možnosti za počitnice grških otokih je ogromno.Grški otoki so številne, lahko obiščete nam najbližji Krf ali pa Kefalonijo, Rodos, Santorini, Kos, Lefkas, Kreto in še bi lahko naštevali.Grški otoki ponudijo kristalno čisto morje, neskončno dolge plaže in prijazne domačine.Grški otoki zraven počitnic ponujajo tudi ogromno zabave ter naravne in kulturne znamenitosti. Grški otoki. Grčija, dežela sonca, bogate zgodovine, številnih bogov, raznolike pokrajine in kristalno čistega morja, privablja številne turiste.

POVEZANE KNJIGE