Dve ciklami ali Na svetu je dovolj prostora za vse

Dve ciklami ali Na svetu je dovolj prostora za vse - Benka Pulko | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Benka Pulko
Dve ciklami ali Na svetu je dovolj prostora za vse.pdf

Je ustanoviteljica človekoljubne fundacije za pomoč pri izobraževanju otrok po svetu Verjemi vase in osvoji svet ter je avtorica številnih samostojnih fotografskih razstav doma in v tujini ... Leta 2009 je izšla njena prva otroška knjiga, Dve ciklami ali Na svetu je dovolj prostora za vse, ki je dobila mednarodno nagrado Shwanenstadt 2009. Je ustanoviteljica človekoljubne fundacije za pomoč pri izobraževanju otrok po svetu Verjemi vase in osvoji svet ter je avtorica številnih samostojnih fotografskih razstav doma in v tujini. Dve ciklami ali Na svetu je dovolj prostora za vse.

... Wikipedia® je tržna znamka neprofitne organizacije Wikimedia Foundation Inc.