Brezštevilni

Brezštevilni - Elvis Peeters | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Elvis Peeters
DIMENZIJA
6,65 MB
IME DATOTEKE
Brezštevilni.pdf
ISBN
2550519068915

OPIS

Roman Brezštevilni je drugi roman Flamskega avtorja Elvisa Peetersa. Roman je bil nominiran za prestižni literarni nagradi Libris in Gouden Uil.Gre za apokaliptično pripoved o do konca popačenem odnosu med revnimi in bogatimi deželami ter o posledicah nezajezljivega toka beguncev, ki vodi do propada družbe, kot jo poznamo.Roman se kritično loteva evropskega zahoda, ki si pred perečo problematiko vztrajno zatiska oči, hkrati pa realistično tematiko obravnava na alegorični način, s čemer bralca sooča tudi z njegovo lastno eksistenco.Roman Brezštevilni je odličen roman, primeren za široko bralsko publiko in nepogrešljiv za vsako dobro založeno knjigarno.Knjiga je izšla v okviru Edicine zbirke Evropski utrinki - v zbirki je skupaj 6 romanov, ki je bila zaradi mednarodne prepoznavnosti in kvalitete podprta tudi s strani Evropske komisije programa \"Culture Programme 2007 - 2013\"

Da so bili dolomitski vzponi po barvi slovenski, se je zgodilo prvič. Prvič so prišli naša v roza odeta spodbujat tisoči. Avtor oddaje dr.

Gre za apokaliptično pripoved o do konca popačenem odnosu med revnimi in bogatimi deželami ter o posledicah nezajezljivega toka beguncev, ki vodi do propada družbe, kot jo poznamo. Brezštevilni book. Read 30 reviews from the world's largest community for readers.

POVEZANE KNJIGE