Zgodbe iz Flandrije

Zgodbe iz Flandrije Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,39 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe iz Flandrije.pdf
ISBN
6581608589676

OPIS

Vsi izbrani avtorji so pomembni glasovi posameznih nacionalnih književnosti in prvič prevedeni v slovenščino. Zbirka je izšla ob slovenskem predsedovanju EU. V oddaji Slovencem po svetu pozornost tokrat namenjamo trem temam - praznovanju treh slovenskih društev v Belgiji, začetku novega mandata našega dopisnika iz ZDA Andreja Stoparja, ki bo iskal tudi zgodbe Slovencev, ki živijo v Ameriki in nastopu Pevske skupine Studenec v Berlinu v cerkvi svete Elizabete, kjer se zbirajo tam živeči Slovenci. Gotska umetnost ali gotski slog je evropski umetnostni slog srednjeveške umetnosti, ki se je v severni Franciji razvil iz romanske umetnosti v 12.

Cena z DDV: 25,23 € V zgodbi pride Alphons v stik z afganistanskimi in sirskimi begunci, ki jih zadržujejo v improviziranih begunskih taboriščih v zahodnem delu Flandrije, in med pisanjem sem pomislila, da tisti kraji take koncentracije mladih moških v katastrofalnih okoliščinah niso doživeli prvič, tam je že veliko pokopanih iz prve svetovne vojne, tudi v drugi ni bilo nič drugače.« Prikaži košarico Izdelek "Zgodbe iz Flandrije" je dodan v košarico. Prikaz vseh 20 rezultatov Razvrsti po priljubljenosti Razvrsti po najnovejšem Razvrsti po ceni: cenejši najprej Razvrsti po ceni: dražji najprej Vsaka pokrajina je znana po nečem.

POVEZANE KNJIGE