Založniške zgodbe

Založniške zgodbe - Jason Epstein | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jason Epstein
DIMENZIJA
9,3 MB
IME DATOTEKE
Založniške zgodbe.pdf
ISBN
2088466826713

OPIS

Iz zgodbe v zgodbo spoznavamo tamkajšnji pisani vsakdan, njeno družino in prijatelje - Akisinega brata Fofana, ki izkoristi vsako priložnost, da bi se znebil svoje sestrice, a mu ta ne ostane dolžna, sošolca in prijatelja Edmonda, ki… Velikokrat si lahko svoje težave lajšamo same z zelišči iz domačega vrta. V tokratnem članku sem naredila pregled zelišč, ki SODOBNOST, najstarejša slovenska revija za književnost in kulturo (in ena od štirih najstarejših literarnih revij v Evropi), pozorno spremlja kulturne premike doma in po svetu, objavlja najnovejša dela uglednih slovenskih pesnikov, pisateljev in dramatikov, odkriva in vzgaja nova literarna imena, poglobljeno poroča o novitetah na knjižnem trgu, osvetljuje manj znane vidike filozofske in ... V knjige Založniške zgodbe Jason Epstein opisuje krizo, v kateri je založništvo dandanes.

V življenju sem, po mojem mnenju, imela prav vse, kar si ženska moje starosti lahko želi. Imela sem majhno stanovanje, ki pa je bilo samo moje, avto, ki je bil sicer že malo v letih, a me je vedno pripeljal na cilj in pa službo, ki je bila, kako pa drugače, slabo plačana in naporna, a vseeno toliko dobra, da bi ... Domače elektronske novosti, 20 let založniške hiše Cocoon in Porth Nole Solomun, Sonique, Dario G, Cristoph, Franky Wah, Artche, Claptone, Pig & Dan, Gregor Tresher, Stanny Abram, Lim Nylon, AK, REDHEDII, Victor Marra in El Timo Kolektivna pogodba časopisnoinformativne, založniške in knjigotrške dejavnosti.

POVEZANE KNJIGE