Skrivna Nemčija

Skrivna Nemčija - Michael Baigent, Richard Leigh | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Michael Baigent, Richard Leigh
Skrivna Nemčija.pdf

... Nemčija je največja gospodarska sila v Evropi in četrta v svetovnem merilu. Je vodilna izvoznica strojne opreme, avtomobilov, kemikalij in gospodinjskih aparatov.

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti. Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno. Skrivna Nemčija je bilo ime tajne lože, s katero je leta 1944 član stare in ugledne nemške družine Stauffenbergov načrtoval likvidacijo firerja, pa tudi ime skupnosti pod vodstvom ezoteričnega pesnika Stefana Georgeja, ki ji je eden najuspešnejših vojaških poveljnikov tretjega rajha v mladosti pripadal.