Rja

Rja - Jakub Małecki | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jakub Małecki
DIMENZIJA
3,89 MB
IME DATOTEKE
Rja.pdf
ISBN
5320553279625

OPIS

Roman Rja se začenja leta 2002, na dan, ko je Szymek na obisku pri babici še zadnjič zatopljen v brezskrbno igro z najboljšim prijateljem, na dan, ko zaradi prometne nesreče izgubi oba starša. Deček odslej živi pri babici, Małecki pa se izkaže za pretanjenega prisluškovalca njegovi otroški duši, njegovim tesnobam in strahu, hkrati pa ob skokih v preteklost izrisuje travmatično mladost babice, v katere otroštvo je zarezala vojna. Pred nami se tako odvijeta življenjski usodi predstavnikov dveh generacij, ki ju zaznamuje nezmožnost komunikacije. In če je bil največji izziv starejše generacije, da prebrodi vojne travme, se mlajša spopada z vprašanjem, kako se pomiriti s to dediščino. o avtorju Poljski pisatelj Jakub Małecki (1982) je prejel več nagrad, med drugim nagrado Jerzyja Żuławskega in nagrado za fantastično literaturo Śląkfa, roman Sledovi (2016) je bil nominiran za najuglednejšo poljsko literarno nagrado NIKE. Rja (2017) je po mnenju mnogih kritikov njegovo doslej najboljše delo.

1409 Greenbrier Street Charleston, WV 25311 (304) 558-2036 Contact Us | Site Map | Staff Directory ... RJA is an ETN whose consumption-weighted portfolio cuts our benchmark's weights to corn and soybeans, and expands its coverage to include agricultural feedstocks and livestock. RJA | A complete ELEMENTS ETN-Rogers Agriculture exchange traded fund overview by MarketWatch. View the latest ETF prices and news for better ETF investing. These are used to recognize you when you return to our websites.

Pojavlja se v obliki do 0,5 mm velikih svetlo rjavih kupčkov trosov na površini lista in listni nožnici. Najprimernejše temperature za okužb z ječmenovo rjo so od 15-18 °C.

POVEZANE KNJIGE