Rdeča mesečina

Rdeča mesečina - Dušan Dim | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dušan Dim
DIMENZIJA
6,4 MB
IME DATOTEKE
Rdeča mesečina.pdf
ISBN
5085383932493

OPIS

Zdajle bo en kratek 1 del za pokušino, naslednje dni pa sledijo še drugi. Po zmedi z napačno ovojnico je na Oskarjih zasijala Mesečina MMCživo: Kako je potekala letošnja podelitev oskarjev Modni poznavalci so se nekako strinjali, da so s svojo izbiro najbolj v polno zadele Viola Davis, Ruth Negga, Emma Stone, Nicole Kidman, Naomie Harris, Taraji P. Henson in še nekatere druge, najbolj pa so s svojo izbiro ... »Mesečina, ki uokvirja zadnji prizor filma, tako izzveni v negotovo črnino - ne toliko politične, družbenokritične kot predvsem intimne situacije, v kateri si vsak 'nigger', ne toliko v dobesednosti oznake kot predvsem v pomenu občutja in dejanske situacije drugosti, želi, da bi bil sprejet. Rdeča roža v tvojih je laseh, nežna mesečina, solze v očeh.

Rdeča pesa je bogata tudi z vitaminom C, niacinom in folno kislino ter z minerali kot so fosfor, magnezij, kalij, železo. Rdeča roža v tvojih je laseh, nežna mesečina, solza v očeh. Refren: e D G Ko vstaja jutro slišim ptice iz daljave, C G D radio spominja me na dom tam nekje.

POVEZANE KNJIGE