Pot domov

Pot domov - Jean M. Auel | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jean M. Auel
DIMENZIJA
11,85 MB
IME DATOTEKE
Pot domov.pdf
ISBN
7951840096947

OPIS

Četrta knjiga iz zbirke Otroci zemlje, ki jo bralci po vsem svetu prebirajo že dolga leta, pri nas pa so bili prevedeni samo prvi trije deli, je izšla v dveh delih in prav nič ne zaostaja za svojimi predhodniki. Avtorica, odlična pripovedovalka zgodb, je mlado kromanjonko Ajlo, ki so jo posvojili neandertalci, poslala na nevarno in tvegano potovanje. Z izbrancem Žondalarjem je odšla iz varnega zavetja ognjišča Lovcev na mamute, preko nepoznane ledenodobne Evrope, neustavljivljivo hrepenenje pa mladi par žene naprej, proti kraju, ki bi mu lahko rekla dom.

stoletje s svojimi vojnami je Slovence razselilo po Evropi in po vsem svetu. Kot vojaki, kot ujetniki, taboriščniki, begunci, izgnanci ali preprosto kot žrtve usode so se nato vračali domov.

In najprej en lep, topel, srčen pozdrav od vseh Nas, kateri Smo se danes zbrali za vas. Zelo velika množica vsegá je danes zbranega zato, da Bomo povezovali, prepletali, podučevali, spreminjali, predvsem pa opominjali ali najbolje Avtomobili - Pot domov ===== C G Dm F C G F = 3X C G F Helena pridi greva na izlet, C G F pod mostovi spijo sanje in čakajo, C G F plaziva se tiho in jih primeva na hitro, C G Dm F odpeljale naju bodo tja kjer so doma ... Kuža sam našel pot domov.

POVEZANE KNJIGE