Peat in nevtralizacija prvinskih polarnosti

Peat in nevtralizacija prvinskih polarnosti - Živorad Mihajlović Slavinski | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Živorad Mihajlović Slavinski
DIMENZIJA
12,87 MB
IME DATOTEKE
Peat in nevtralizacija prvinskih polarnosti.pdf
ISBN
9090664817104

OPIS

Izjemno učinkovita, vsestransko uporabna in preprosta metoda PEAT, ki jo je avtor razvil iz meridianskih terapij in je nadgradnja EFT-ja, tehnike čustvenega osvobajanja Garyja Craiga, je v zadnjem desetletju prestala veliko korenitih sprememb. Slavinski je v postopek vpeljal številne nove tehnične podrobnosti. Globinski proces PEAT, kot je skupaj s primeri predstavljen v tej izdaji, pa je zdaj še bolj preprost, učinkovit in hiter. o avtorju Živorad Mihajlović Slavinski se je rodil leta 1937 v Beogradu. Diplomiral je iz psihologije. Njegovo pozornost so kmalu pritegnile alternativne metode psihoterapije, hermetizem, spriritualne tehnologije in šamanizem. Iz svojih spoznanj je razvil sisteme zdravljenja, ki so med vodilnimi v svetu. Svoje bogato znanje prenaša naprej na seminarjih in tečajih po vsem svetu. Je tudi avtor več kot dvajsetih knjig, ki so prevedene v več jezikov in so obvezno branje za številne, ki želijo doseči spremembe v življenju.

Z integracijo in ozaveščanjem postane oseba mnogo bolj zavestna same sebe in vse probleme, ki pridejo v življenju, reši veliko hitreje in ... Seveda Nevtralizacija Osnovnih Polaritet ne reši vseh tvojih problemov, a reši tistega najbolj temeljnega. Obstaja veliko drugih problemov, ki temeljijo na polarnosti, a se jih bo dalo rešiti mnogo hitreje in enostavnejše z istim Globinskim PEAT procesom..

Jezik Vrednost iskanja. slovenski (1) PEAT in nevtralizacija prvinskih polarnosti.

POVEZANE KNJIGE