Neznana teroristka

Neznana teroristka - Richard Flanagan | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Richard Flanagan
Neznana teroristka.pdf

Be the first to review "NEZNANA TERORISTKA - Richard Flanagan" Prekliči odgovor Morate biti prijavljeni kako bi objavili prispevek. Pred sodiščem se je znova znašla članica organizacije RAF, ki naj bi leta 1977 sodelovala v atentatu na generalnega tožilca. Tehnologija namreč šele sedaj omogoča pridobitev novih dokazov. V Keniji je neznana bela ženska plačala dvema policistoma, da sta jo iz letoviškega mesta Lamu pospremila do kenijsko-somalijske meje.

stoletja, Bašu) se Richard Flanagan osredotoči na življenje avstralskega kirurga Dorriga Evansa, ki je bil v času druge svetovne vojne japonski vojni ujetnik v azijskih taboriščih. V slovenščini lahko beremo njegova romana Plosk ene dlani in Neznana teroristka Plosk ene dlani pripoveduje o življenju slovenskih priseljencev, ki so po drugi svetovni vojni pribežali v Avstralijo.