Nevsakdanjosti

Nevsakdanjosti - Andrej Arko | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Arko
DIMENZIJA
3,2 MB
IME DATOTEKE
Nevsakdanjosti.pdf
ISBN
2015882742276

OPIS

Z domišljijo in prepletanjem neklasičnih mitov z običajnimi povečuje element presenečenja, s tem pa spodbuja, da misel gledalca ponese stran od kiparstva k nevsakdanjosti in veselju do življenja. S svojimi podvigi, ki zaradi svoje nevsakdanjosti zagotovo pritegnejo veliko medijske pozornosti, skuša pomagati ljudem, ki potrebujejo pomoč. Prav zato je začel s projektom 42 maratonov v 42 dneh, kjer je zbiral denarna sredstva za ustanovo Mali Vitez preko donacij.

Ideal mate: Zavijte svoje čute v omamne tone nežnih cvetlic in sladkega sadja ter se pustite zapeljati nevsakdanjosti eksotične dišave. Parfumska voda za ženske Emporio She vam da občutek zapeljivosti in izjemnosti ter vas obda z avro svežine in zadovoljstva. Spomladanski trendi počasi dobivajo pravo podobo tudi na naših ulicah, česar se zavedajo neštete znamke, ki iz tedna v teden z najnovejšimi kampanjami in kolekcijami pozdravljajo postopno vračanje v ustaljene tirnice življenja.

POVEZANE KNJIGE