Na strmini

Na strmini - Markus Werner | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Markus Werner
DIMENZIJA
10,62 MB
IME DATOTEKE
Na strmini.pdf
ISBN
5278572954102

OPIS

Pri padcu sta se poškodovala Lucas Braathen in Atle Lie McGrath, je poročala avstrijska tiskovna agencija APA. Brez preglavic ni šlo niti na sobotnem veleslalomu: s startno številko 4 je na ciljni strmini grdo padel Američan Tommy Ford. Predstavila je tudi starejšo generacijo svojih traktorjev, namenjenih delu na nagibu, ki se sicer zaradi homologacijskih zahtev pri nas počasi umikajo iz prodaje, v ponudbi pa bodo še na drugih tržiščih.

Globoko v noč razpravljata o vsakdanu in njegovih banalnostih, vse ... Švicarski romanopisec, ki ustvarja v nemščini, je za svoja dela prejel številne literarne nagrade, roman Na strmini pa je postal prava knjižna uspešnica. V romanu avtor podrobno popisuje dogajanje v času nekega binkoštnega vikenda, ki je omejeno na hotelsko restavracijo na terasi, kjer zaradi pomanjkanja prostora prvoosebni ... Vrt na strmini Jugovzhodno od Šentjurja, na Gorici pri Slivnici, je le malo ravnine.

POVEZANE KNJIGE