Mož, ki je bral Disneyjeve stripe

Mož, ki je bral Disneyjeve stripe - Sergej Verč | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sergej Verč
DIMENZIJA
3,24 MB
IME DATOTEKE
Mož, ki je bral Disneyjeve stripe.pdf
ISBN
3138377491389

OPIS

Ali je lahko naključje v tem zapletenem in zaskrbljujočem času, da se četrta Verčeva kriminalka začne z bankrotom neke pomembne slovenske zamejske finančne institucije in da protiigro inšpektorju Perku vodi oseba, ki je bila v tem podjetju zadolžena za odpuščanje z dela?Trupla v romanu so lepo razporejena in domišljena, tako da eno ali dve dolgo ostaneta skrivnost bralcu in preiskovalcu, glede drugih pa je prvi v prednosti, saj morilca pozna in se napetost v njem stopnjuje predvsem zaradi na videz povsem iracionalne motivacije. Umori so pravzaprav posledica bankrota (»Če bi preklete barabe vsega ne zapravile, bi se midva nikoli ne videla …«), zaradi katerega se ena njegovih žrtev prelevi v serijskega morilca, ki se mu iz umora v umor bolj kisajo možgani.V kombinaciji detektivskega romana in psihološkega trilerja je slog pogosto zadržano humoren, a si slovenski mojster zločina nikoli ne dovoli, da bi zašel s poti resnega žanrskega pisanja. Zares mojstrski je opis tretjega umora »junaka našega časa« in sklepni del, v katerem se komisar Beno in eden njegovih najgrozljivejših zločincev na zanimiv način zbližata duhovno in v dejanskem končnem obračunu. Morda najboljši Verčev krimič …Založnik je bil (tokrat) dovolj moder, da ga v najavah in z opremo ni skušal poveličati v kaj več kot sijajno zabavo za nekaj ur predragocenega bralčevega življenja … 

Punk is dead, Svit: Coco dias, Pribac: Vonj po jasminu, Verč: Mož, ki je bral Disneyeve stripe in drugi. Izvedbo ... Članek ne navaja nobenega medbesedilnega sklica ali vira.

ker sem se pred tem enkrat že opekel - ko sem stripe skušal izdati v samozaložbi, se je vse ... Berem Mož, ki je bral Disneyeve stripe (S. Verč).

POVEZANE KNJIGE