Matevž, očka je rekel ne!

Matevž, očka je rekel ne! - Aline de Pétigny | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aline de Pétigny
DIMENZIJA
6,88 MB
IME DATOTEKE
Matevž, očka je rekel ne!.pdf
ISBN
8112529513757

OPIS

Nekoč so matevž jedli v pozni jeseni in pozimi v kombinaciji s kislim zeljem, kislo repo in ob praznikih tudi s kolinami lo repo, ki se kuha približno 1 uro (repa bo še okusnejša, če jo kuhamo skupaj s prekajeno svinjsko kračo ali kosom slanine). Da me ne odnese preveč v podrobnosti - izbira opreme in oblačil za obisk jezera Jasna v Kranjski Gori pozimi ni pomembna, za obisk zimskih gora, še zlasti visokogorja, pa zelo. To je jasno vsakomur, ki se v gorah skali in tudi na lastnih izkušnjah postopoma ugotavlja katera oprema in oblačila ustrezajo. Dr.

No, morda ne čisto povsod, ampak pri nas je že tako. Meni si denimo kot "učiteljici" upajo reči, da nečesa ne bodo naredili, medtem ko si tega pri učiteljici v šoli ne bi drznili. Lila Prap: MOJ OČKA M.

POVEZANE KNJIGE