Dobil sem sestrico, ampak jaz bi imel raje hrčka

Dobil sem sestrico, ampak jaz bi imel raje hrčka - India Knight | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
India Knight
DIMENZIJA
6,16 MB
IME DATOTEKE
Dobil sem sestrico, ampak jaz bi imel raje hrčka.pdf
ISBN
1877781790656

OPIS

Mali Tom dobi sestrico in ni prav nič vesel, temveč zelo ljubosumen. Sestrica namreč samo joka, spi in je, starši se ukvarjajo le z njo. Zato bi Tom raje imel hrčka. Seveda se sčasoma privadi in ugotovi, da je pravzaprav imenitno imeti sestrico.

Prvič sem jih dobil in to pošteno, ko me je foter že tretjič dobil pri mojih štirih letih na kupu krajnikov, ko bi ob samo še dveh potezah z žago po žici, ki jih je povezovala tragično končal pod krajniki. Naslovnica Št.naslova Značnica Naslov Leto Prostih/Vseh; 1706: BOŽIČEK V. DA BI ZOPET ZAŽIVELA PRAVLJICA : 1994 : 0/0: 4193: MARGULIES N.

Seveda se sčasoma privadi in ugotovi, da je pravzaprav imenitno imeti sestrico. Knight: Dobil sem sestrico, ampak jaz bi imel raje hrčka Kraljič: O petelinčku, ki se je učil kikirikati ali Strahec Vili v otroški domišljiji ali Božičkovo pismo ali Koza Zoja išče prijateljico Mlakar: Čarmelada ali Ciper coper medenjaki KIM, Eun Ju: Zakaj sem tako majhen? KNIGHT, India: Dobil sem sestrico, ampak jaz bi imel raje hrčka KNISTER: Obljuba je obljuba KOVAČ, Polonca: Mali medo KRALJIČ, Helena: Snežinke KREMPL, Urša: Racman in knjiga MACKEE, David: Princ Peter in njegov medvedek MANTCHEV, Lisa: Slonom vstop prepovedan ... • knight: dobil sem sestrico, ampak jaz bi imel raje hrČka • KOKELJ: MALA PASTIRICA • KRALJIČ: O PETELINČKU, KI SE JE UČIL KIKIRIKATI ALI STRAHEC VILI V OTROŠKI DOMIŠLJIJI ALI BOŽIČKOVO PISMO ALI KOZA ZOJA IŠČE PRIJATELJICO I. Knight: Dobil sem sestrico ampak jaz bi raje imel hrčka P.

POVEZANE KNJIGE