Želim si

Želim si - Jorge Bucay | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jorge Bucay
DIMENZIJA
5,78 MB
IME DATOTEKE
Želim si.pdf
ISBN
6128453625661

OPIS

Želim si je besedilo, ki ga je priljubljeni Jorge Bucay napisal konec osemdesetih in ga poslal kakim desetim publikacijam, za katere je pisal članke o psihologiji vsakdanjega življenja. Kratko besedilce se je hitro razširilo in bilo prevedeno v skoraj trideset jezikov. Zdaj je prenovljena in ilustrirana različica na voljo tudi v slovenščini v prikupni darilni knjigi.Z njo lahko svojim bližnjim – zlasti pa sebi! – povemo, kaj si želimo od njih, da bomo srečni.

Radi jih gledamo, kako rastejo in se razvijajo v vesele in dobro voljne živali. Če menite, da lahko enemu izmed njih prinesete srečo, ne oklevajte in nas pokličite ali obiščite v zavetišču. Želim si Imaš predlog za super ponudbo na 1nadan.si? Piši nam, potrudili se bomo, da željo čim prej izpolnimo! Pošlji nam sporočilo About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ... Želim si, želim, da skupaj bi bila, se zvezd bi dotaknila in skupaj sanjala.

marplan • 8 let nazaj. O Anči tudi jaz imam take in podobne želje, ki bom delala na tem, da se uresn ičijo....

POVEZANE KNJIGE