Zadnja sporočila

Zadnja sporočila - Hannu Luntiala | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hannu Luntiala
DIMENZIJA
12,31 MB
IME DATOTEKE
Zadnja sporočila.pdf
ISBN
7508512596130

OPIS

To je prva knjiga na svetu, ki je napisana izključno v obliki telefonskih sporočil. Sestavlja jo okoli tisoč sporočil, ki jih glavni junak prek mobilnega telefona izmenjuje s približno desetimi osebami. Glavni junak je Teemu Jokela, finančni direktor v vodilnem mednarodnem računalniškem podjetju, ki brez pravega pojasnila odpove službo in se odloči za potovanje z vlakom po Evropi. Komunicira izključno prek SMS-sporočil po mobilnem telefonu.Stike ohranja s svojo prijateljico Heidi, ki je mati samohranilka in učiteljica v osnovni šoli, s sinom Joonasom, študentom, s sestro Liiso, mamo Kaiso, sodelavcem Rokkom in prijateljem Pekkom. Nikomur ne pove pravega razloga za nenavadno odločitev, kam je namenjen in zakaj? Nihče ne ve zakaj potrebuje ponarejene osebne dokumente in zakaj je kupil neizsledljiv mobilni telefon? Na poti se mu pričenjajo dogajati nenavadna doživetja, doma pa ga na bivšem delovnem mestu išče policija, saj je v podjetju prišlo na dan, da pogrešajo veliko vsoto denarja.

V njegovi odsotnosti vodi sejo podpredsednik vlade ali minister, ki ga določi predsednik vlade. Vlada gradiva, ki so v dokončni obravnavi, sprejme tudi na sejah vladnih odborov. Katoliška Cerkev v Sloveniji - uradna stran Slovenske škofovske konference Zadnja sporočila ujetih: "Zbogom.

Ali nisi dobil(a) aktivacijskega emaila? Prijavi se z imenom, geslom in dolžino prijave Novice: Domov; Pomoč; Iskanje; Koledar; Prijava; Registracija; Gobarsko ... Zadnja sporočila. Strani: [1] 2 3...

POVEZANE KNJIGE