Toskana

Toskana - Reid Bramblett | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Reid Bramblett
DIMENZIJA
7,82 MB
IME DATOTEKE
Toskana.pdf
ISBN
2057391904201

OPIS

Če potujete v prvem razredu ali s plitvim žepom, vas bo vodnik iz zbirke NAJ 10 popeljal do najboljšega, kar lahko ponudi Toskana.Na lestvicah NAJ 10 - od najboljših etruščanskih znamenitosti do najlepših hribovskih mest, vil, vinogradov in letovišč - boste dobili vse podatke, ki jih potrebuje popotnik. Čas in denar boste prihranili tudi z namigi o dobrih kupčijah in primerni nastanitvi. Po mestih in okolici se boste zlahka znašli ob pomoči natančnih zemljevidov in več sto fotografij.

Potok s pretokom okrog 800 litrov na sekundo tvori velike naravne terme - bazene in kaskade, ki se idilično zlivajo eden v drugega. PROGRAM POTOVANJA 1. dan: … - LUCCA - PISA - MONTECATINI TERME Odhod v zgodnjih jutranjih urah in vožnja do prehoda Fernetiči, nadaljevanje poti s krajšimi vmesnimi postanki preko Furlanije Julijske krajine in Benečije do Emilie Romanije, kjer se nam bo na 869 m visokem prelazu preko Apeninov odprl pogled na »SONČNO TOSKANO«.

Tudi naju je očarala, tako da povratek ni pod vprašanjem. 25.4.2015, Sobota.

POVEZANE KNJIGE