Samo narava

Samo narava - Davorin Tome | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Davorin Tome
DIMENZIJA
7,29 MB
IME DATOTEKE
Samo narava.pdf
ISBN
4054137638232

OPIS

Knjiga Samo narava je izbor prispevkov o ekologiji, ozaljšan s fotografijami iz narave. Besedila in fotografije na različne načine pripovedujejo zgodbe o isti naravi. Poglavja so razvrščena v dva sklopa. Prvi obravnava klasične ekološke teme, v drugem so prispevki s področja varstva narave. Dejansko pa v knjigi ni nobenega znaka, ki bi opozoril na ločnico, saj je velik del varstva narave čista ekologija. Misli, rešitve in spoznanja se med poglavji ves čas prepletajo.V knjigi avtor ne piše o tem, da ima zajec pozimi bel kožuh zato, ker se tako laže skrije pred plenilci. Bolj se posveča provokativnim, manj prijetnim platem osnovnih ekoloških spoznanj, ki dogodke v naravi predstavljajo na manj običajen način. Piše tudi o vlogi ljudi v naravi. Morda boste kakšni misli v knjigi težko verjeli, druga se vam bo zdela pretresljiva, kakšna fotografija čudovita, a vse to je SAMO NARAVA in čisto nič drugega.

... Za vsebino te spletne strani so odgovorni samo avtorji.

Pohorski turistični akterji si želijo več zlasti stacionarnih gostov, ki pa jim nimajo kaj ponuditi. Letošnja sezona za Ruško kočo zadovoljiva ... Davorin Tome: Samo Narava Modrijan, 2008, 33 EUR Stres potrošništva pogosto preganjamo v naravi ali skocimo tja, da bi s... Kako malo potrebuje narava.

POVEZANE KNJIGE