Pravljice za male in velike

Pravljice za male in velike - Mira Zelinka | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mira Zelinka
DIMENZIJA
5,75 MB
IME DATOTEKE
Pravljice za male in velike.pdf
ISBN
5197071984740

OPIS

OŠ Celje, ravnatelj Ivan Janez Domitrovič in tretješolci iz 3.a razreda so se odločili predstaviti knjižno novost Celjanom, novinarjem ter staršem. Imamo lesene igrače, igrače za dojenčke, in še mnogo zanimivih stvari Spletna trgovina Natalina je trgovina z različnimi igračami za majhne otroke in tudi tiste malo večje. NATALINA spletna trgovina za male in velike V središču Kranja so postavili pravljične hiške.

Pripravite se na velike dogodivščine, ki jih prinaša ta zbirka junaških zgodb. Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. Hudomušne pravljice za male in velike. Češki pisateljski zvezdnik Viewegh v tem delu predstavlja simpatične pravljice za otroke in odrasle, kar samo po sebi ne predstavlja nič novega; popolna novost pa je v obliki: odstavki v modrem tisku so namenjeni samo staršem, saj po vsebini niso najbolj primerni za otroke ... Pravljice Št.

POVEZANE KNJIGE