Popularne zgodbe

Popularne zgodbe - Vesna Lemaić | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vesna Lemaić
DIMENZIJA
6,78 MB
IME DATOTEKE
Popularne zgodbe.pdf
ISBN
5121933200023

OPIS

Prvenec mlade ustvarjalke v slovenski literarni prostor prinaša pogosto pogrešano svežino in pristno vpetost v današnji čas. Izbrani motivi so izrazito sodobni in Lemaićevo uvrščajo v novo, še nastajajočo, pisateljsko generacijo. Žanrski prijemi, popikone in multimedijski učinki se povezujejo z elementi iz visoke književnosti in tako ustvarjajo podlago za dvojno zakodiranost njenih zgodb, ki zagotavlja zanimivo branje tako za ljubitelje sodobnih grozljivk ali znanstvene fantastike kot za zahtevnejše bralce, ki jih zabava postmodernistično poigravanje z več nivoji realnosti ali pa odkrivanje napol zakritih motivnih drobcev iz literarne tradicije. S samosvojo metaforiko in širokim spektrom besedišča, ki spretno in prepričljivo niha med knjižnim jezikom, slengom in neologizmi, ustvarja prepoznaven slog. Ta ni le podlaga zgodbe, temveč integralni del specifičnega ozračja, ki ga narekuje predvsem absurdnost prikazovanih situacij, na več nivojih prepletena s svežo motiviko in razgibanim slogom.

HTML5 audio not supported. Poglobljeno in angažirano pripovedujemo zgodbe.

Zacznij pisać dla jednej z największych społeczności na Facebooku! Zgodnie z danymi Ministerstwa Cyfryzacji, top 10 imion dla synów prezentuje się Najmniej popularne imiona 2020. Warto wiedzieć także, jakie imiona rodzice wybierają... Poglobljeno in angažirano pripovedujemo zgodbe.

POVEZANE KNJIGE