Popolni idiot

Popolni idiot - Tommy Jaud | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tommy Jaud
DIMENZIJA
3,55 MB
IME DATOTEKE
Popolni idiot.pdf
ISBN
6822093669057

OPIS

Niso vsi moški idioti.Nekateri so popolni idioti.Tommy Jaud je rojen 1970. Popolni idiot je njegov prvi roman. Pred svojim prvim izletom v svet zabavne literature je delal za televizijo in sodeloval pri uspešnih oddajah, kot so Harald Schmidt Show in Freitag Nacht News. Veliko zaslug ima Jaud tudi za uspeh oddaje Wochenshow in oddaje Anke Engelkes Ladykracher. Za film Popolni idiot, posnet po njegovem romanu, je sam napisal scenarij in pri produkciji poskrbel za to, da je Simon Peters res ostal \\'\\'njegov\\'\\' popolni idiot. V filmu je tudi sam odigral majhno vlogo.Že s svojim prvencem je Tommy Jaud pokazal, kaj zna. S humorjem, na šaljiv način in v hitrem tempu nam s pomočjo glavnega junaka pripoveduje o domnevnem trpljenju samskih ljudi. Jaud piše nezapleteno in zabavno, a vseeno ostaja na primernem nivoju in ne izgublja niti pripovedi. Nasprotno: kljub temu, da ob branju od smeha točimo solze, bomo roman presenetljivo hitro prebrali.

... Ko je študent zapustil profesorjev kabinet je odprl indeks in videl, da mu je profesor v indeks zapisal: "Popolni idiot!" Študent je ponovno vstopil v profesorjev kabinet in rekel: "Oprostite, v indeks ste mi pozabili vpisati oceno, podpisali ste se pa že!" Obračanje. Ko je študent pred kabinetom odprl indeks je notri pisalo: „popolni idiot!" Študent se je vrnil k profesorju in mu rekel: »A lahko prosim dobim oceno? Podpisali pa ste se že.« Daj bedak, previrantek mali, bolnik, popolni idiot, ti definitivno potrebuješ psihiatra. Pojdi spat, pri nas raje gledamo inavguracijo, seveda na tujih kanalih, ker za naše komunajzarske luzerje to ni ravno najlepši dan, ko smo Slovenci lahko ponosni, ker bomo imeli First Lady v Washingtonu ! Janša o podnebnih ciljih: "Poskušali bomo biti ekološko osveščeni in vendarle ne popolni idioti" Voditelji članic EU so v četrtek v Bruslju pozvali h krepitvi podnebnih ambicij v prihodnjem desetletju, da bo mogoče doseči cilj podnebne nevtralnosti do leta 2050.

Zato ga je pa takšen problem ukiniti, ker jih je polno pri koritu. Opravičujem se sodelavcem in poslušalcem, ker sem bil popolni idiot." "Najdite mi fanta" Ameriška deskarka južnokorejskih korenin je na zimskih igrah v Pjongčangu navdušila z akrobatskimi vragolijami v snežnem žlebu, ki so ji prinesle zlato medaljo. Srebra se je veselila Kitajka, brona pa še ena Američanka.

POVEZANE KNJIGE