Pogumno dekle

Pogumno dekle - Rajko Jerama | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rajko Jerama
DIMENZIJA
10,4 MB
IME DATOTEKE
Pogumno dekle.pdf
ISBN
1291064231036

OPIS

Ta milost se odraža že v avtorjevem proznem prvencu, romanu Pogumno dekle, narava kot Univerzalna Mati pa ima posebno mesto tudi v številnih njegovih pesmih. Pogumno dekle se z vsemi močmi oklepa življenja in išče poštenje in vero v človeka. Njena duhovita in včasih tudi ganljiva pripoved nas prevzame, da ji napeto sledimo do osupljivega razpleta dogodkov, ko se po desetih letih zaradi materine bolezni vrne domov. Pogumno dekle v črni oblekici s kristali.

Image. Lia Mills iz Kanade je zgrožena nad nepravičnostjo, da se lahko odloča o življenju in smrti malih ljudi, ki so sami pri tem povsem nemočni kot dvanajstletno dekle napisala odličen govor v bran nerojenim otrokom. Pogumno dekle v Utahu skočilo s pečine, vse so posneli na kamero.

POVEZANE KNJIGE