Pet let mojega življenja

Pet let mojega življenja - Murat Kurnaz | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Murat Kurnaz
DIMENZIJA
4,31 MB
IME DATOTEKE
Pet let mojega življenja.pdf
ISBN
8319054982801

OPIS

Ne spomnim se sicer kdaj sem začel redno teči, vem le, da je bilo leta 2007. Svoj prvi polmaraton sem pretekel leta 2008 in dosegel čas okrog 1 ura in 50 minut.

Njegova zgodba je pretresljiva izpoved človeka, ki se je v napačnem trenutku znašel na napačnem mestu, preživel številna mučenja ... ii pet let mojega Življenja kurnaz kot nova murat kurnaz leto 2008 knjiga je kot nova prevzem Kaj nam pomeni pet let življenja? Verjetno zdravemu, mlademu človeku nič kaj drugega kot, da smo čez pet let pač pet let starejši. In ko pri 26-ih letih pomisliš, kaj boš počel čez pet let, boš poleg tega, da boš star 31 let, verjetno dosegel še kaj na področju izobrazbe, kariere in zasebnega življenja. Že pet let imam fanta Nejca.

POVEZANE KNJIGE