Pesmi za Hafisa

Pesmi za Hafisa - Joni Zakonjšek | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Joni Zakonjšek
DIMENZIJA
9,27 MB
IME DATOTEKE
Pesmi za Hafisa.pdf
ISBN
2061753061161

OPIS

členu Kazenskega zakonika (KZ-1) Uporabniki te spletne strani so izjavili, da so vse objave njihova avtorska dela. V kolikor se vam zdi, da so v kateri od objav kratene vaše avtorske pravice, se obrnite na skrbnika s pomočjo obrazca za odziv . Ob 30.obletnici nastanka najuspesnejse slovenske POP skupine vseh casov, so se clani skupine Hazard znova zbrali.

Čudovito zbirko je sestavil Daniel Ladinsky, ki je najbolj poznan po prepesnitvah velikega sufijskega pesnika Hafisa. Ljubezenske pesmi Boga; Daniel Ladinsky V vseh duhovnih tradicijah obstaja prepričanje, da nekateri mistiki ter svetnice in svetniki prejmejo Božji ... Gre za obsežno zbirko, v kateri je urednik Ladinsky združil najpomembnejše mistične pesnice in pesnike ter svetnice in svetnike Vzhoda in Zahoda.

POVEZANE KNJIGE