Okoliščine

Okoliščine - Andrej Morovič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Morovič
DIMENZIJA
4,61 MB
IME DATOTEKE
Okoliščine.pdf
ISBN
8955357261532

OPIS

za zaposlene, ki zaradi karantene na domu ne morejo opravljati dela, če izjavite, da zanje ne morete organizirati dela na domu,; za zaposlene, ki ne morejo opravljati dela zaradi višje sile iz razloga obveznega varstva otrok (kot posledica karantene na domu ali druge zunanje objektivne okoliščine nemožnosti ... Družbene okoliščine Izgorelost postaja prevladujoča motnja. Za vsako družbeno obdobje so značilna posamezna duševna in telesna obolenja, ki so posledica neprimernih družbenih razmer in posameznikovih osebnostnih lastnosti.

Za vsako družbeno obdobje so značilna posamezna duševna in telesna obolenja, ki so posledica neprimernih družbenih razmer in posameznikovih osebnostnih lastnosti. Podatki o razširjenosti kažejo, da postaja izgorelost prevladujoča duševna motnja našega časa. okoliščine prevod v slovarju slovenščina - knjižna norveščina na Glosbe, online slovar, brezplačno.

POVEZANE KNJIGE