Naključnost

Naključnost - Ali Smith | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ali Smith
DIMENZIJA
6,28 MB
IME DATOTEKE
Naključnost.pdf
ISBN
1871870447287

OPIS

Skrivnostna tujka se pojavi na vratih družine Smart, ki navidez preživlja mirne podeželske počitnice, in se opraviči, ker je pozna. Potem se začnejo dramatične zgodbe družinskih mimobežnosti, ki jih naključna gostja opazuje, rešuje, se jim posmehuje in jih morebiti celo razume. Naključnost je bistvo čisto pravega romana, ki pa ga hkrati sestavljajo nadvse domiselne serije variacij iz buñuelovske absurdnosti. In ker si nobeden od glavnih likov ne zastavi vprašanja Kdo je Amber?, si ga mora zastaviti pač vsak bralec sam. A tudi odgovor na to ključno vprašanje je lahko samo naključen, zgodba namreč ponuja toliko tolmačenj, kolikor je bralcev in njihovih pogledov na resničnost.

Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Kaj je naključnost? Čeprav se morda zdi, da je definicija naključja preprosta, to še zdaleč ni tako. Ne le da je naključne pojave ali zaporedja števil zelo težko ustvarjati, tudi preverjanje, ali je nekaj, kar smo proizvedli, res naključno, ni preprosto. Look up the Slovenian to German translation of naključnost in the PONS online dictionary.

Zapis je bil prikazan 13721 krat. Razlago izraza lahko poskusite poiskati v Wikipediji ali v iSlovarju.

POVEZANE KNJIGE