Mešuge

Mešuge - Isaac Bashevis Singer | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Isaac Bashevis Singer
DIMENZIJA
11,3 MB
IME DATOTEKE
Mešuge.pdf
ISBN
1356879914860

OPIS

Beseda naj bi se nanašala na nor svet poljskih judovskih priseljencev v New Yorku in njihovih usod ter tudi glavnih oseb romana, ki vsi pripadajo temu svetu. Význam slova „mešuge" - „hebrejský a neskôr slangový výraz pre popleteného, bláznivého človeka" "mešuge" - význam cudzieho slova - Slovnik.sk Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies . mešuge. Upozornění: vložil uživatel neznámý a ověřil editor.

Discover more music, concerts, videos, and pictures with the largest catalogue online at Last.fm. Mešuge v jidišu pomeni nor, avtor pa si je besedo izbral za naslov angleškega prevoda romana, ki je prvotno izhajal kot podlistek v časniku, tiskanem v jidišu. Beseda naj bi se nanašala na nor svet poljskih judovskih priseljencev v New Yorku in njihovih usod ter tudi glavnih oseb romana, ki vsi pripadajo temu svetu. Význam slova „mešuge" - „hebrejský a neskôr slangový výraz pre popleteného, bláznivého človeka" "mešuge" - význam cudzieho slova - Slovnik.sk Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies . mešuge.

POVEZANE KNJIGE