Letalstvo na Gorenjskem

Letalstvo na Gorenjskem - France Primožič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
France Primožič
DIMENZIJA
8,18 MB
IME DATOTEKE
Letalstvo na Gorenjskem.pdf
ISBN
6792041864025

OPIS

ALBATROSS FLY D.O.O. Letálstvo ali letálski transpórt (s tujko aviacija) je človeška dejavnost, ki se ukvarja z razvojem, upravljanjem in uporabo zrakoplovov, posebno tistih težjih od zraka.Pod zrakoplove štejemo vrste s trdnimi krili in vrtečimi krili kot tudi plovila, lažja od zraka, kot so baloni in zračne ladje.Letalstvo se v splošnem deli na tri dele: komercialno, splošno in vojaško. Adergas (34) Ambrož pod Krvavcem (41) Apno (9) Begunje na Gorenjskem (159) Bistrica pri Tržiču (5) Bled (17) Bohinjska ... Lekarne in specializirane trgovine (47) Lesna dejavnost (14) Letalstvo (13) Lov in lovske storitve (3) Male živali (1) Manikura ... Rezultati iskanja begunje na gorenjskem na najdi.si zemljevidu. Agencija za civilno letalstvo 26.02.2021 organizira spletni seminar za pilote jadralnih letal.

Bogato publikacijo in februarja preminulega avtorja so predstavili njegov brat Jože Primožič, dolgoletni predsednik Aerokluba Kranj Baldomir Bizjak ter Primožičev vrstnik v ALC Lesce Leon ... Letalstvo na Gorenjskem in Alpski letalski center Lesce Bled France Primožič. Knjiga opisuje zgodovino letalstva na Gorenjskem, od prvih letal pa do danes.

POVEZANE KNJIGE