Jogijska kuharica

Jogijska kuharica - Swami Saradananda | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Swami Saradananda
DIMENZIJA
6,92 MB
IME DATOTEKE
Jogijska kuharica.pdf
ISBN
7278734527857

OPIS

Zdrava jogijska prehrana je zaradi Jogijske kuharice zdaj dostopna prav vsakemu. To je prva mednarodna knjiga o jogijski kuhinji. Recepti so sestavljeni iz živil, ki jih je mogoče dobiti tudi pri nas v običajnih trgovinah ali trgovinah z zdravo prehrano.Jogijski nauki zagovarjajo vegetarijansko prehrano s posebnim poudarkom na živilih, ki prinašajo mir telesu, umu in duhu. Receptom zlahka sledimo.Uporabljamo čista, zdrava živila, ki povečujejo vitalnost, energijo, zdravje in veselje do življenja. Knjiga ponuja nasvete o osnovnih sestavinah in priporoča, kaj lahko jemo skupaj in kaj je bolje jesti posebej.Jogijska kuharica je inspirativna, privlačna in praktična. Je klasični vodnik za zdravo in zdravilno prehrano.Prva mednarodna bogato opremljena knjiga o jogijski kuhinjiHrana z vsega sveta, primerna za zajtrk, kosilo in večerjo.Jedi brez pšenice in nasveti za vegane.Veliko fotografij jedi, posnetih posebej za to knjigo.

2009 | Prehrana in joga O Kuharica.si - kuharski knjigi na spletu; Kontakt; Latest News Brez glutena Polpeti s čičerikino moko. Potrebujemo: - korenje - čičerikino moko - česen - poper in sol Surovo korenje naribamo, dodamo drobno sesekljan česen, poper in sol.

In če smo že res podlegli modnim športnim smernicam in za vsako vrsto športa nosimo druga oblačila, pa je to pri športni prehrani popolnoma nepotrebno. Domač jogurt lahko 10x množiš, potem pa naj bi kupil novega, če postaja vsakič redkejši (pomeni da ima manj bakterij). Zmes (jogurt+mleko) naj se nebi mešalo s kovinskimi pripomočki, zato je priporočljiva uporaba lesenih, plastičnih ali steklenih pripomočkov. Jogijska kuharica »Moralno življenje, ki posameznika vodi k osvoboditvi, zagotavlja zadovoljstvo tako v posvetnem kot v samostanskem okolju.

POVEZANE KNJIGE