Dnevnik romanja

Dnevnik romanja - Jerome Klapka Jerome | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jerome Klapka Jerome
DIMENZIJA
8,35 MB
IME DATOTEKE
Dnevnik romanja.pdf
ISBN
9373797009380

OPIS

Zabavna zgodba humorista Jerome Klapka Jerome v stilu njegovega uspešnega romana Trije možje v čolnu. Po besedah avtorja je to: "Knjiga, ki bo bralcu razvila duha. V tej knjigi vam bom povedal vse o Nemčiji - vsekakor vse, kar jaz vem o Nemčiji - in o pasijonski igri v vasici Ober-Ammergau." Gre za humorni opis človeških čudaštev in spalnih navad ter vseh možnih preglavic z nemškimi železniškimi uradniki. Knjižica ni nikakršen špeh. Primerna je za branje v parku, med kosilom ali pod klopjo. Lahko jo berete tudi v čakalnici pri zobozdravniku.

... Pred začetkom romanja dobi vsak romar credencial, nekakšen romarski potni list, s katerim dokazuje, da je romar, da hodi peš in ima pravico poceni (za okoli 6 evrov na noč) prenočevati v javnih albergih.

Tokrat bodo dijake s Škotske, Nemčije, Francije, Slovenije in Bolgarije gostili njihovi vrstniki iz Romunije. Z letalom smo se z Vrste romanja.

POVEZANE KNJIGE