Čudovita usta

Čudovita usta Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
9,56 MB
IME DATOTEKE
Čudovita usta.pdf
ISBN
5302011888733

OPIS

Salvatore se ne ustavi pri naštevanju, za kaj vse so dobre limone, ki lajšajo ... Pust - verzi - Ko bo konec tega pusta Ko bo konec tega pusta, kremžil jaz bom lačna usta. A še preden smo jih lahko poizkusili in si do komolcev oblizovali roke, smo nadeli pisane klobuke, strah vzbujajoče ošiljene zobe, pomirjujoče zelene repke, čudovita bleščeča ogrinjala, mehko napihnjene »sikspeke«, briljantne in zaslepljejoče tiare, ostre in »sladkonosno« strupene klešče… ter se odpravili noret na zabavo, kot ... Minulo soboto je izkoristila sončen dan in ga polepšala tudi mimoidočim. "Danes sem, kot sem obljubila, ob Ljubljanici delila šopke mimoidočim.

Raziskave pri glodalcih so pokazale, da je izvleček bazilike znižal krvni tlak, vendar samo začasno. Kemična spojina eugenol, ki se nahaja v baziliki, s svojim delovanjem zmanjšuje oksidativni stres in pozitivno vpliva na krvne žile. Čudovita naravna kozmetika.

POVEZANE KNJIGE