Bila sem princesa

Bila sem princesa - Jacqueline Pascarl | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jacqueline Pascarl
DIMENZIJA
11,3 MB
IME DATOTEKE
Bila sem princesa.pdf
ISBN
6750613968881

OPIS

Avtorica romana je postala priznana humanitarna delavka in borka za človekove pravice. Prvi del njene življenjske zgodbe Bila sem princesa je preveden v 22 jezikov in je dramatično in poučno branje, bere se kot triler, v resnici pa gre za srhljivo resnično izpoved.Pomladi leta 1980 je čedno in naivno sedemnajstletno dekle spoznalo Bahrina, mladega študenta arhitekture in malezijskega princa. Zaljubila sta se in odpotovala v njegovo rojstno, islamsko deželo Terengganu, da bi se poročila. Jacqueline Pascarl je po nenavadnem poročnem obredu postala princesa, lady Jasmin. In potem se je njena usoda v hipu zalomila. Mož je pokazal svoj pravi obraz.Postal je tiranski, krut tujec, kraljevski dvor pa njena kletka. Pri dvaindvajsetih letih se je Jacqueline z dvema otrokoma vrnila v Avstralijo in se borila za ločitev in skrbništvo nad otrokoma. Sedem let pozneje se je princ maščeval in ugrabil otroka. Začela se je pretresljiva drama, ki smo jo lahko spremljali v vseh svetovnih časopisih, in ki se je nedavno srečno razpletla.

Posnetki so razkrili, da so Diano že od vsega začetka videli kot težavo. "Presenečen sem bil nad tem, kako naravna je, in seveda sem počaščen, da sem jo poznal," je dejal. Njegov najstarejši sin Filip je star natančno toliko kot princ Harry.

marca 2018, da se je upirala, a da so jo uspavali. " Ko sem se zbudila, sem bila že v Dubaju.

POVEZANE KNJIGE