Tri sekunde neba

Tri sekunde neba - Sigitas Parulskis | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sigitas Parulskis
DIMENZIJA
6,84 MB
IME DATOTEKE
Tri sekunde neba.pdf
ISBN
7476116734460

OPIS

Tako kot tudi pri njunih prejšnjih zgodbah sta avtorja črpala iz resničnih izkušenj, kar romanu dodaja realistično trdnost, ki bralca potegne v vrtinec ... Imel je točno tri sekunde. Toliko časa potrebuje izstrelek, da pri hitrosti vetra sedem metrov na sekundo in osemnajstih stopinjah Celzija zleti s cerkvenega zvonika in s tisoč petsto treh metrov zadene neko glavo v oknu neke delavnice. Film je baziran na stvarnim događajima iz 1972.

Crvena zvezda je u triler završnici poražena od Zenita 75:76. Tri bližnje, ki so v daljnogledih in teleskopih dobro vidne in približno tako svetle kot planet, so 19 (5m7), 29 (6m0) in 31 (5m6) Ovna. Verjetno ni potrebno posebej poudariti, da ga iz svetlobno onesnaženih mest ne moremo videti.

POVEZANE KNJIGE