Nenavadna bralka

Nenavadna bralka - Alan Bennett | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alan Bennett
DIMENZIJA
8,32 MB
IME DATOTEKE
Nenavadna bralka.pdf
ISBN
5135863716421

OPIS

Šegava novela o angleški kraljici in o tem, kako lahko branje obrne življenje na glavo – izpod peresa enega najbolj cenjenih angleških dramatikov in pisateljev.Bralka iz naslova, res ni navadna – je nihče drug kot Njeno veličanstvo, angleška kraljica, ki se čisto po naključju strastno navduši nad branjem, ko njena psa zaideta v bibliobus, parkiran pred Buckinghamsko palačo. Ko kraljica bere vedno več in vedno pametnejše knjige, to povsem spremeni njen pogled na svet, pa tudi odnose z ljudmi, denimo s priliznjenim ministrskim predsednikom in njegovimi zoprnimi svetovalci. Začne se spraševati o ustaljeni ureditvi sveta in izgubi zanimanje za svoje kraljevske dolžnosti. Njena nova strast, ki vedno bolj vznemirja osebje v kraljevi palači, ima seveda presenetljive, malce šokantne in zelo smešne posledice za celotno kraljestvo.

Nekega dne je namreč kraljica Velike Britanije po naključju opazila na svojem vrtu potujočo knjižnico in si izposodila knjigo, ki je spremenila njen ... Bralka iz naslova, res ni navadna - je nihče drug kot Njeno veličanstvo, angleška kraljica, ki se čisto po naključju strastno navduši nad branjem, ko njena psa zaideta v bibliobus, parkiran pred ... 041 778 642 - naročila in pomoč (od ponedeljka do petka od 9:00 do 16:00) Košarica. Vaša košarica je prazna. Šegava novela o angleški kraljici in o tem, kako lahko branje obrne življenje na glavo - izpod peresa enega najbolj cenjenih angleških dramatikov in pisateljev. Readers' questions about Nenavadna bralka.

Menu & Reservations Make Reservations . Order Online Tickets Tickets See Availability Directions {{::location.tagLine.value.text}} Sponsored Topics.

POVEZANE KNJIGE