Glasba njegovega življenja

Glasba njegovega življenja - Andrei Makine | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrei Makine
DIMENZIJA
6,10 MB
IME DATOTEKE
Glasba njegovega življenja.pdf
ISBN
9400070117221

OPIS

Drobna knjižica ruskega emigranta, ki je eno največjih peres Francije in katerega medkulturnost so maturantje spoznavali z romanom ... Glasba njegovega življenja je roman o dveh tujcih na vlaku, ki prepotujeta kar nekaj časovnih pasov z daljnega ruskega vzhoda, in eden od njiju, Berg, pripoveduje svojo zgodbo od aretacije staršev tik pred svojim prvim koncertom v času stalinizma. Opisuje klanje v drugi vojni in usodne napake po njej, ko z zamenjano identiteto kot generalov ... Domov > Vse knjige > Leposlovje > Leposlovni roman > Glasba njegovega življenja Glasba njegovega življenja Andrei Makine.

Njegovo življenje je bilo skromno in … Nikola Tesla se je vpisal v zgodovino kot znanstvenik, izumitelj, državljan vesolja, neutruden pacifist, prinašalec svetlobe - človek iz prihodnosti za prihodnost. Biografija vizionarja prihodnosti je plod večletne eruditske raziskave, ki osvetli številne doslej neznane vidike njegovega življenja.

POVEZANE KNJIGE