Danes kuham jaz

Danes kuham jaz Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
11,40 MB
IME DATOTEKE
Danes kuham jaz.pdf
ISBN
4780721783161

OPIS

Danes kuham jaz je edinstven in dragocen vodnik za vse tiste, ki uživajo v hitri, organizirani in predvsem ekonomični pripravi hrane, in za tiste, ki radi ponudijo izvirne in vedno okusne jedi. Knjigo je v majhnem formatu; prav zaradi svoje majhnosti je vodnik priročen, saj ga lahko shranite v vsakem kotu vaše kuhinje in je tako vedno na razpolago. Vsebina je izčrpna: več kot 400 natančno opisanih receptov, opremljenih še z dodatnimi informacijami o sestavinah, zahtevnejših postopkih in posebnostih vsakega recepta. Deli se na 10 poglavij: Pice, pogače, slano pecivo, Testenine, Riž in rižote, Juhe in mineštre, Zelenjava, meso, Ribe, Sirove in jajčne jedi, Kreme in sladice na žlico ter Torte in piškoti. Količine v receptih so navadno predvidene za 4 osebe.

mami, ker sem jaz skuhala, a ne " Zdaj, ne gre za to, da bi pri tej starosti lahko naredila že ne vem kaj; ampak je predvsem pomemben tisti občutek "Sama sem naredila, sama zmorem, sposobna sem tega" - pa tudi če gre samo za to, da (kupljene ... danes kuham jaz si Že kdaj pomagal/a starŠem v kuhinji? ko sem ila stara toliko kot ti, sem rada pomagala v kuhinji, Čeprav se je vedno znaŠlo veČ moke na pultu kot v skledi. pri piŠkotih je vsakiČ kakŠen koŠČek Čokolade ČudeŽno izginil.

REZULTATI ISKANJA: jaz kuham < > Veliko kuham za družino, velikokrat kuham tudi pri stricu v gostilni, včasih pa tudi pri dedku. Če pomislim na prvo jed, ki sem jo pripravil, so bila to verjetno ocvrta jajca.

POVEZANE KNJIGE