Cesta

Cesta - Cormac McCarthy | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cormac McCarthy
DIMENZIJA
4,82 MB
IME DATOTEKE
Cesta.pdf
ISBN
9827447162056

OPIS

Svetovna uspešnica Pulitzerjeveganagrajenca.Po razdejani, opustošeni, izpraznjeni zemlji Amerike, v postapokaliptičnem času popolne civilizacijske praznine, potujeta oče in sin, oborožena z revolverjem, da se branita pred roparji, ki ob cesti prežijo na ljudi. Njuna pot se vije proti jugu, proti obljubljenemu in lepšemu jutri, čeprav ne oče ne sin ne vesta, kaj ju, če sploh, čaka na koncu poti … 

Če ste cesto popravljali, lahko pričakujete težke trenutke in morda težko fizično delo. Če je bila cesta dolga in čista, pričakujte srečo iz daljave.

Jurčkova cesta 154, 1000 Ljubljana ... Svet KS Cesta kontaktirajte preko elektronske pošte.elektronske pošte. Če je bila cesta v sanjah vijugasta, pričakujte povabilo v družbo. Če ste cesto popravljali, lahko pričakujete težke trenutke in morda težko fizično delo.

POVEZANE KNJIGE