C. G. Jung in Hermann Hesse

C. G. Jung in Hermann Hesse - Miguel Serrano | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miguel Serrano
DIMENZIJA
5,29 MB
IME DATOTEKE
C. G. Jung in Hermann Hesse.pdf
ISBN
1297256679592

OPIS

Knjiga Miguela Serrana C.G. JUNG IN HERMANN HESSE - SPOMIN NA DVOJE PRIJATELJSTEV vsebuje avtorjevo dopisovanje in pogovore s švicarskima prijateljema v njunih letih pred smrtjo.Povzema njuna duhovna nagnjenja, vizije in napovedi za prihodnost človeka in človeštva, še neznana širšemu bralstvu. Gre za intimne izpovedi obeh velikih mož v globoki starosti, na sami meji med življenjem in smrtjo, zato so izjemno dragocene.Poskusil sem najti najboljšo resnico in najjasnejšo svetlobo, do katerih sem mogel seči, in ker sem dosegel svojo najvišjo točko, ki je ne morem preseči, varujem svojo svetlobo in svoj zaklad, prepričan, da nikomur ne bi koristila, jaz pa bi bil hudo, celo brezupno ranjen, če bi ju izgubil. Ni najdragocenejša le zame, ampak predvsem za temo Stvarnika, ki potrebuje človeka, da osvetljuje njegovo stvarstvo.

Povzema njuna duhovna nagnjenja, vizije in napovedi za prihodnost človeka in človeštva, še neznana širšemu bralstvu. Buy C.G.Jung and Hermann Hesse: A Record of Two Friendships New Ed by Miguel Serrano (ISBN: 9783856305581) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Get this from a library! C.G.

192 strani | 13.3 x 20.3 cm | Trda platnica C.G. Jung and Hermann Hesse - A Record of Two Friendships - Kindle edition by Serrano, Miguel.

POVEZANE KNJIGE