C. G. Jung in Hermann Hesse

C. G. Jung in Hermann Hesse - Miguel Serrano | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miguel Serrano
DIMENZIJA
12,39 MB
IME DATOTEKE
C. G. Jung in Hermann Hesse.pdf
ISBN
8318238258765

OPIS

Knjiga Miguela Serrana C.G. JUNG IN HERMANN HESSE - SPOMIN NA DVOJE PRIJATELJSTEV vsebuje avtorjevo dopisovanje in pogovore s švicarskima prijateljema v njunih letih pred smrtjo.Povzema njuna duhovna nagnjenja, vizije in napovedi za prihodnost človeka in človeštva, še neznana širšemu bralstvu. Gre za intimne izpovedi obeh velikih mož v globoki starosti, na sami meji med življenjem in smrtjo, zato so izjemno dragocene.Poskusil sem najti najboljšo resnico in najjasnejšo svetlobo, do katerih sem mogel seči, in ker sem dosegel svojo najvišjo točko, ki je ne morem preseči, varujem svojo svetlobo in svoj zaklad, prepričan, da nikomur ne bi koristila, jaz pa bi bil hudo, celo brezupno ranjen, če bi ju izgubil. Ni najdragocenejša le zame, ampak predvsem za temo Stvarnika, ki potrebuje človeka, da osvetljuje njegovo stvarstvo.

Miguel Serrano, a Chilean diplomat and writer who has t... Miguel Serrano, a Chilean diplomat and writer who has travelled widely in India studying Yoga, had a close friendship with Jung and Hermann Hesse at the end of their lives. This book is the outcome of his meetings and correspondence with them.

Jung and Hermann Hesse ) , 1968 Wilhelm Bitter , 1966 The accent in Jungian psychology is on the discovery of meaning through a primal religious ... C. G.

POVEZANE KNJIGE