Bil sem le majhen deček

Bil sem le majhen deček - Richard McCann | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Richard McCann
DIMENZIJA
9,55 MB
IME DATOTEKE
Bil sem le majhen deček.pdf
ISBN
8084069640094

OPIS

Dobili smo resnično in grozljivo avtobiografsko pripoved o ukradenem otroštvu, ki seže v srce. To je roman Richarda McCanna o majhnem, komaj petletnem dečku, ki mu je neko mrzlo oktobrsko jutro za vedno spremenilo življenje. Ko je njegova mati leta 1975 postala prva žrtev jorkširskega Razparača, je življenje Richarda McCanna in njegovih sester razpadlo. Umor ene ženske je uničil družino, prikrajšal otroke za materino ljubezen in jih pahnil v desetletja zlorab, ko so bili deležni le še udarcev in zlorab, dokler od življenja niso pričakovali ničesar drugega več kot bolečino. A nekega dne se je mladi mož, v kakršnega se je razvil Richard, odločil, da bo spremenil svoje življenje. Pred nami je čustvena knjiga, ki govori o veliki nesreči, moči ljubezni in odločnosti. Roman o resničnem dogodku nam razkriva bistvo, ko se včasih moramo odločiti, ali se hočemo obdržati pri življenju.

V trenutku, ko sem ga hotela vprašati, kaj je narobe, je k nam pritekel še en majhen deček in zavpil: "Udaril sem te, ker si neumen in grd!" Veste, fant, ki je jokal, je bil rojen z bulo na desni strani obraza. Svoje dni je hodil majhen deček v gozd po drva. Nekega dne je šel mimo globoke jame, spolznilo mu je in je padel vanjo.

Pa ne le to, Samson je še naprej presenečal zdravnike. Pri skoraj štirih letih govori in hodi. Povodni mož sem postal že kot majhen deček, zato se veliko ne spomnim.

POVEZANE KNJIGE