Abela

Abela - Berlie Doherty | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Berlie Doherty
DIMENZIJA
3,54 MB
IME DATOTEKE
Abela.pdf
ISBN
5223443544235

OPIS

Abela živi z babico v tradicionalni kolibi iz blata. Oče ji je že pred časom umrl za aidsom in tudi mama in sestrica sta bolni in kmalu umreta. Z njuno smrtjo se za Abelo začnejo težki časi, saj stric Thomas zlorabi njen položaj za svoj povratek v Angliji, iz katere je bil izgnan. Abela se po prihodu v Anglijo znajde v vrtincu njej nerazumljivih dejanj, ki pa jo delajo še močnejšo in odločnejšo. Rosa pa je angleško dekle, ki z mamo živi prijetno življenje. Radi se imata in ne potrebujeta nikogar drugega. Vsaj Rosi se tako zdi, dokler je mama ne preseneti z novico, da bi rada posvojila deklico. Rosa se mora nenadoma soočiti z novo prihodnostjo,za katero ne ve, kakšno usodo ji je namenila. Abela je ganljiva zgodba, ki bralca močno prevzame, saj avtorica izredno tankočutno gradi pripoved-tudi zato, ker je snov zanjo črpala iz resničnega življenja.

Características. Ten forma de esfera, dun diámetro de entre 10 e 15 mm.

Abela is the son of George Abela, the eighth president of ... 18k Followers, 1,269 Following, 2,241 Posts - See Instagram photos and videos from Nadya Abela (@nadyaabela) Abela živi z babico v tradicionalni kolibi iz blata. Oče ji je že pred časom umrl za aidsom in tudi mama in sestrica sta bolni in kmalu umreta.

POVEZANE KNJIGE