Abela

Abela - Berlie Doherty | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Berlie Doherty
DIMENZIJA
6,10 MB
IME DATOTEKE
Abela.pdf
ISBN
6097360288757

OPIS

Abela živi z babico v tradicionalni kolibi iz blata. Oče ji je že pred časom umrl za aidsom in tudi mama in sestrica sta bolni in kmalu umreta. Z njuno smrtjo se za Abelo začnejo težki časi, saj stric Thomas zlorabi njen položaj za svoj povratek v Angliji, iz katere je bil izgnan. Abela se po prihodu v Anglijo znajde v vrtincu njej nerazumljivih dejanj, ki pa jo delajo še močnejšo in odločnejšo. Rosa pa je angleško dekle, ki z mamo živi prijetno življenje. Radi se imata in ne potrebujeta nikogar drugega. Vsaj Rosi se tako zdi, dokler je mama ne preseneti z novico, da bi rada posvojila deklico. Rosa se mora nenadoma soočiti z novo prihodnostjo,za katero ne ve, kakšno usodo ji je namenila. Abela je ganljiva zgodba, ki bralca močno prevzame, saj avtorica izredno tankočutno gradi pripoved-tudi zato, ker je snov zanjo črpala iz resničnega življenja.

Box 1556 Dubai, United Arab Emirates Tel: +971 4 606 0000, Fax: +971 4 606 0053 A abelá (da expresión latina abellana (nux) 'noz de Abella', lugar da Campania onde abundaban estes froitos) [1] é o froito da abeleira (Coryllus avellana).. Características.

Username. Password Abela was also quick to say that herd immunity would be reached by next summer.

POVEZANE KNJIGE