Zvezda Astrid

Zvezda Astrid - Marjan Marinšek | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marjan Marinšek
DIMENZIJA
3,82 MB
IME DATOTEKE
Zvezda Astrid.pdf
ISBN
2161657259405

OPIS

Knjiga, izdana ob 100-letnici rojstva Astrid Lindgren, v prvem delu obsega sago o družini slovite švedske pisateljice in popis zmagoslavne poti njene Pike Nogavičke. V drugem delu pa avtor »Švedinjo stoletja« še dokumentarno predstavi z različnih zornih kotov – med drugim v zgodovinskem pogledu na njeno domovino, predstavitvi njenega knjižnega opusa, vsebinsko podrobnejšem opisu njenih največjih uspešnic, bibliografiji njenih del in slovenskih prevodov, pa bogatem štiridelnem fotoalbumu, ki ga sklepajo fotografije s Pikinega festivala Velenje.Marjan Marinšek (1941), pravnik, popotnik, zbiratelj, glasbenik, kulturni organizator, pobudnik velenjskega Pikinega festivala, je pričujočo knjigo zasnoval v počastitev slovite pisateljice, s katero ga je vezalo osebno prijateljstvo, kar daje delu dragocen pečat.

V drugem delu pa avtor »Švedinjo stoletja« še dokumentarno predstavi z različnih zornih kotov - med drugim v zgodovinskem pogledu na ... Zvezda Astrid. [Marjan Marinšek; Andrej Arko; Karin Nyman] Home.

Prva berila. Prikažite profile ljudi s imenom Astrid Zvjezda. Pridružite se Facebooku, povežite se s Astrid Zvjezda i ostalima koje možda poznajete.

POVEZANE KNJIGE