Zajčja ograja

Zajčja ograja - Doris Pilkington | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Doris Pilkington
DIMENZIJA
3,80 MB
IME DATOTEKE
Zajčja ograja.pdf
ISBN
2002047902892

OPIS

Doris Pilkington pripoveduje zgodbo svoje matere Molly, ene od treh deklic, ki so jih iztrgali iz domače skupnosti v jugozahodni Avstraliji. Presenetljivo opisuje pogum in vztrajnost deklic, ki pobegnejo iz belskega zavoda in se po kruti avstalski puščavi peš vračajo domov.

Presenetljivo opisuje pogum in vztrajnost deklic, ki pobegnejo iz belskega zavoda in se po kruti avstalski puščavi peš vračajo domov. Kakorkoli se boste odločili, običajna LEEB kakovost je zagotovilo, da bo vaša ograja tudi po več letih, še vedno tako lepa, kot je bila prvega dne. Aluminijasta ograja v izgledu lesa.

V ceno je vključen naslednji material: paneli L = 2500 mm, fi 4/5 mm, okence 50×200, zelene barve RAL 6005 + stebri 60×40 + pritrdilni material. Montaža ni vključena v ceno; izvedba montaže ograje je možna ... ograje ograja živex ograje živex živex ograje ograjni sistemi panelne ograje kamini peč božič ograje za vrt novo leto gnojilo kamin peči vrtne ograje mesoreznica ročna mesoreznica ogrevanje iskra novoletne lučke mesoreznice mesarski nož balkonske ograje bazen ograje kočevar škarje lučke novoletne pirotehnika mesarski kavelj.

POVEZANE KNJIGE