Razširitev področja boja

Razširitev področja boja - Michel Houellebecq | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michel Houellebecq
DIMENZIJA
12,41 MB
IME DATOTEKE
Razširitev področja boja.pdf
ISBN
7101909911689

OPIS

Houellebecq je bil v Franciji relativno neznan avtor, dokler ni s svojim drugim romanom Osnovni delci, za katerega je dobil nagrado IMPAC, dodobra razburil kritiško in ... V slovenščini imamo njegove romane Osnovni delci (2000), Platforma (2002), Razširitev področja boja (2004), Možnost otoka (2007), Zemljevid in ozemlje (2012) in Podreditev (2016). O avtorju-Michel Houellebecq- Michel Houellebecq (1958) je od romana Osnovni delci (1998), s katerim je zažarel nad francoskim literarnim prizoriščem, eden ... Michel Houellebecq, Razširitev področja boja V prevodu Marka Trobevška je pri založbi Modrijan izšel roman zanimivega francoskega pisatelja Michela Houellebecqa, ... Se je ta razširitev področja boja obdržala in obnesla? "Literarna gverila, ki smo se jo šli v času pred financiranjem tovrstnih dejavnosti, je prešla na mlajše rodove, seveda ne nujno po naši zaslugi, čeprav tam konec devetdesetih in v začetku novega stoletja, ko smo mi dosti brali po raznih lokalih, pa tudi lokalno, tega še ni bilo ... Namen SHIPSAN ACT-a je zagotoviti trajno uporabo izdelkov in izvajanje zaključkov projekta SHIPSAN, ter razširitev področja delovanja za vse KBRJ grožnje v vseh vrstah ladij.

Po Osnovnih delcih in Platformi so v slovenščino prevedli... Michel Houellebecq (1958) je svetovno znan francoski pisatelj. V slovenščini imamo njegove romane Osnovni delci (2000), Platforma (2002), Razširitev področja boja (2004), Možnost otoka (2007), Zemljevid in ozemlje. »Razširitev področja boja« (1999, 120') Philippa Harela je drama posneta po romanu Michela Houellebecqa z istim naslovom: « L'Extension du domaine de la lutte ».

POVEZANE KNJIGE