Razpad

Razpad - Chinua Achebe | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Chinua Achebe
Razpad.pdf

Do katere mere bo izguba travmatična in na kakšen način se bo nekdo soočil z njo, je odvisno od več dejavnikov. Zaradi afere, povezane z otroškimi dodatki, na Nizozemskem le nekaj tednov pred parlamentarnimi volitvami grozi razpad vladajoče koalicije. Koalicijski partnerji v vladi premierja Marka Rutteja naj bi odločitev o tem sprejeli jutri.

V njem se avtor ukvarja z vsemi temami, ki jih je pozneje ... Razpad države začel z razpadanjem nekoč mogočne in nedotakljive Zveze komunistov Jugoslavije. Seme razora je vzklilo že veliko prej, zadnja tri leta agonije ZKJ so bila zgolj sklepno dejanje drame, ki je trajala veliko dlje.